La Garnatxa és un vi de licor particular, ja que tastant-lo hi podreu
trobar un punt dolç, com el Moscatell, i un punt sec, com el vi Ranci.
L'elaboració tradicional de la Garnatxa és pròpia de l'Empordà i
consisteix, a grans trets, en escalfar una part del most per obtenir-ne
un xarop (arrob) que s'afageix a la resta del most mentre fermenta.
Posteriorment s'envelleix un temps en botes velles per augmentar-ne
l'oxidació.
El Bag-in-box de 5 litres és un envàs modern i pràctic que permet
treure'n el vi lentament (copa a copa) sense perill que es faci malbé.
Alhora pot conserva-s'hi per molt temps (anys) fins i tot un cop
començat. Disposa d'una pràctica aixeta antigoteig, que va precintada
per assegurar el producte.
Alhora el reduït volum i el cartró resistent permeten posar l'envàs
directament a la nevera.
Us el podem servir per unitats o en caixes de 3.
http://www.vinspages.com/index.php/vins-licors/altres2/garnatxa-bib-5.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada