dimarts, 3 d’abril de 2012

Per Setmana Santa, Moscatell i Garnatxa.

La Garnatxa és un vi de licor particular, ja que tastant-lo hi podreu trobar un punt dolç, com el Moscatell, i un punt sec, com el vi Ranci. L'elaboració tradicional de la Garnatxa és pròpia de l'Empordà i consisteix, a grans trets, en escalfar una part del most per obtenir-ne un xarop (arrob) que s'afageix a la resta del most mentre fermenta. Posteriorment s'envelleix un temps en botes velles per augmentar-ne l'oxidació. El Bag-in-box de 5 litres és un envàs modern i pràctic que permet treure'n el vi lentament (copa a copa) sense perill que es faci malbé. Alhora pot conserva-s'hi per molt temps (anys) fins i tot un cop començat. Disposa d'una pràctica aixeta antigoteig, que va precintada per assegurar el producte. Alhora el reduït volum i el cartró resistent permeten posar l'envàs directament a la nevera. Us el podem servir per unitats o en caixes de 3.






http://www.vinspages.com/index.php/vins-licors/altres2/garnatxa-bib-5.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada