divendres, 26 d’octubre del 2012

Arriben les Fires de Sant Narcís 2012!

Tot és a punt perquè el pregó que tradicionalment es pronuncia des del balcó principal de l’Ajuntament inauguri les festes que començen avui, divendres 26 d'octubre i acaben el diumenge 4 de novembre.

El pregó inaugural de Fires a càrrec del periodista gironí Rafael Nadal,  tindrá lloc a la Plaça del vi, a Girona, a les 20:00 del vespre. Abans, però, podrem gaudir del cercavila amb els capgrossos i gegants de girona a les 18:00. Tot seguit, a les 19:30, ball de gegants i capgrossos de Girona a la plaça del vi.

Us recordem també que el dissabte 27 d'octubre, a les 12 hores, s'inaugura la Fira de Mostres, on podreu trobar més de 50 empreses d'alimentació i begudes tradicionals de fabricació artesana o amb denominació d'origen com: vins, caves cerveses, embotits, formatges i dolços entre els més destacats.

Us deixem el link al programa de festes per que us informeu de totes les activitats.

Programa de Fires de Sant Narcís 2012 

Bones Festes a tots! 



----------------------

Todo está listo para que el pregón que tradicionalmente se pronuncia desde el balcón principal del Ayuntamiento inaugure las fiestas que empiezan hoy, viernes 26 de octubre, y terminan el domingo 4 de noviembre.

El pregón inaugural de Fiestas a cargo del periodista gerundense Rafael Nadal, tendrá lugar en la Plaça del Vi, en Girona, a las 20:00 de la noche. Antes podremos disfrutar del pasacalle con los cabezudos y gigantes de girona a las 18:00. A continuación, a las 19:30, baile de gigantes y cabezudos de Girona en la Plaça del vi.

Os recordamos que el sábado 27 de octubre, a las 12 horas, se inaugura la Feria de Muestras, donde podréis encontrar más de 50 empresas de alimentación y bebidas tradicionales de fabricación artesanal o con denominación de origen como: vinos, cavas cervezas, embutidos, quesos y dulces entre los más destacados.



Os dejamos el link al programa de fiestas para que os informéis de todas las actividades.


Programa de las Fires de Sant Narcís 2012 

Felices fiestas a todos! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada