divendres, 26 d’octubre de 2012

Arriben les Fires de Sant Narcís 2012!

Tot és a punt perquè el pregó que tradicionalment es pronuncia des del balcó principal de l’Ajuntament inauguri les festes que començen avui, divendres 26 d'octubre i acaben el diumenge 4 de novembre.

El pregó inaugural de Fires a càrrec del periodista gironí Rafael Nadal,  tindrá lloc a la Plaça del vi, a Girona, a les 20:00 del vespre. Abans, però, podrem gaudir del cercavila amb els capgrossos i gegants de girona a les 18:00. Tot seguit, a les 19:30, ball de gegants i capgrossos de Girona a la plaça del vi.

Us recordem també que el dissabte 27 d'octubre, a les 12 hores, s'inaugura la Fira de Mostres, on podreu trobar més de 50 empreses d'alimentació i begudes tradicionals de fabricació artesana o amb denominació d'origen com: vins, caves cerveses, embotits, formatges i dolços entre els més destacats.

Us deixem el link al programa de festes per que us informeu de totes les activitats.

Programa de Fires de Sant Narcís 2012 

Bones Festes a tots! ----------------------

Todo está listo para que el pregón que tradicionalmente se pronuncia desde el balcón principal del Ayuntamiento inaugure las fiestas que empiezan hoy, viernes 26 de octubre, y terminan el domingo 4 de noviembre.

El pregón inaugural de Fiestas a cargo del periodista gerundense Rafael Nadal, tendrá lugar en la Plaça del Vi, en Girona, a las 20:00 de la noche. Antes podremos disfrutar del pasacalle con los cabezudos y gigantes de girona a las 18:00. A continuación, a las 19:30, baile de gigantes y cabezudos de Girona en la Plaça del vi.

Os recordamos que el sábado 27 de octubre, a las 12 horas, se inaugura la Feria de Muestras, donde podréis encontrar más de 50 empresas de alimentación y bebidas tradicionales de fabricación artesanal o con denominación de origen como: vinos, cavas cervezas, embutidos, quesos y dulces entre los más destacados.Os dejamos el link al programa de fiestas para que os informéis de todas las actividades.


Programa de las Fires de Sant Narcís 2012 

Felices fiestas a todos! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada