dimecres, 23 de desembre del 2015

Per Nadal, vi calent!

Aquest article que compartim avui amb vosaltres ens porta bons records:
http://ditifet-cuina.blogspot.com/2015/12/gluhwein-o-vino-caliente-especiado.html

Aquest passat pont de la immaculada vam poder visitar el conegut mercat nadalenc de Mainz, a Alemanya. Ens va quedar ben clar que els alemanys en saben de cel.lebrar aquestes festes, sobretot per la teca i el vi. Vam poder degustar les kartoffel-puffer (una mena de pancakes fregits de patata acompanyats de salsa de poma), les tradicionals würste i sobretot, el Glühwein o vi calent especiat. N'hi ha que els hi encanta, n'hi ha que no. A nosaltres personalment ens va agradar i més si la nit es fresca. En vam provar de blanc rosat i negre, que a més amb la seva dolçor, van passar molt bé, però potser el que ens va agradar més va ser el negre, que combinava millor amb les espècies.
Tot i que aquest començament d'hivern no és gaire fred, us animem a que proveu el Glühwein aquest nadal i sorpreneu als vostres familiars i amics amb aquesta recepta.
‪#‎vinspages‬ ‪#‎nadal‬ ‪#‎Mainz‬ ‪#‎Glühwein‬



Si voleu veure altres maneres de preparar el vostre Glühwein, aquí us deixem alguns enllaços:
http://www.directoalpaladar.com/otras-bebidas/gluhwein-vino-caliente-especiado-receta-de-navidad
http://www.visitaberlin.com/la-receta-del-gluhwein-o-vino-caliente/
http://www.alemaniaparati.diplo.de/Vertretung/mexiko-dz/es/05-Sociedad/Costumbres/GluehweinReceta.html




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada