dimarts, 22 de maig de 2012

Demà torna el bon temps, i si fem un vermut?

El Vermut Negre és un vi aromatitzat que s'utilitza habitualment com a aperitiu. Té un gust amarg, pro sense ser-ne un excés i l'aroma recorda el conjunt d'herbes que s'utilitzen per elaborar-lo. El Vermut s'obté de la maceració en una barreja hidroalcohòlica de diferents herbes i flors, tot i que principalment s'utilitza artemisa amarga. Posteriorment cal fer-li un tractament per estabilitzar-lo. Tot hi que l'anomenem Vermut Negre (per contraposició amb el Vermut Blanc), el seu color es un daurat fosc, bronze.

El Bag-in-box de 5 litres és un envàs modern i pràctic que permet treure'n el vi lentament (copa a copa) sense perill que es faci malbé. Alhora pot conserva-s'hi per molt temps (anys) fins i tot un cop començat. Disposa d'una pràctica aixeta antigoteig, que va precintada per assegurar el producte. Alhora el reduït volum i el cartró resistent permeten posar l'envàs directament a la nevera. Us el podem servir per unitats o en caixes de 3.





http://www.vinspages.com/index.php/vins-licors/altres2/vermut-negre-bib-5.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada