La Garnatxa és un vi de licor particular, ja que tastant-lo hi podreu
trobar un punt dolç, com el Moscatell, i un punt sec, com el vi Ranci.
L'elaboració tradicional de la Garnatxa és pròpia de l'Empordà i
consisteix, a grans trets, en escalfar una part del most per obtenir-ne
un xarop (arrob) que s'afageix a la resta del most mentre fermenta.
Posteriorment s'envelleix un temps en botes velles per augmentar-ne
l'oxidació.
El Moscatell és un vi de licor clarament dolç, que omple la boca de la
dolçor pròpia del raïm i ens transmet l'aroma d'aquests raïms madurs.
El Moscatell s'obté de raïms de la varietat Moscatell, al most dels
quals s'hi afegeix alcohol vínic per parar-ne la fermentació (mutatge) i
així conservar-ne el sucre i les aromes pròpies del raïm.
Caixa de fusta amb tapa vertical que conté 2 ampolles ondulades de 0'5L.
1 ampolla de Garnatxa 15%vol (vi de licor) i 1 de Moscatell 15%vol. (vi de licor) - 21,00 €
http://www.vinspages.com/index.php/vins-licors/altres5/caixa-mosc-gtxa.html
http://www.vinspages.com/index.php/vins-licors/altres5/caixa-mosc-gtxa.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada