dilluns, 28 de maig del 2012

Moscatell i Garnatxa en caixa de fusta.

   La Garnatxa és un vi de licor particular, ja que tastant-lo hi podreu trobar un punt dolç, com el Moscatell, i un punt sec, com el vi Ranci. L'elaboració tradicional de la Garnatxa és pròpia de l'Empordà i consisteix, a grans trets, en escalfar una part del most per obtenir-ne un xarop (arrob) que s'afageix a la resta del most mentre fermenta. Posteriorment s'envelleix un temps en botes velles per augmentar-ne l'oxidació.

   El Moscatell és un vi de licor clarament dolç, que omple la boca de la dolçor pròpia del raïm i ens transmet l'aroma d'aquests raïms madurs. El Moscatell s'obté de raïms de la varietat Moscatell, al most dels quals s'hi afegeix alcohol vínic per parar-ne la fermentació (mutatge) i així conservar-ne el sucre i les aromes pròpies del raïm.

    Les ampolles ondulades, que també podeu trobar per separat, us les podem servir dins una caixa de fusta. En el cas de la caixa de 2, originalment conté una ampolla de Garnatxa i una altra de Moscatell, tot i que podem combinar-vos les ampolles com vosaltres vulgueu entre les 5 diferents que tenim plenes: Garnatxa, Moscatell, Vermut Blanc, Vermut Negre i Vermut Vermell. La caixa de fusta i el disseny sorprenent de l'ampolla converteixen aquest article en un fantàstic regal. 



 Caixa de fusta amb tapa vertical que conté 2 ampolles ondulades de 0'5L.
1 ampolla de Garnatxa 15%vol (vi de licor) i 1 de Moscatell 15%vol. (vi de licor) - 21,00 €

 http://www.vinspages.com/index.php/vins-licors/altres5/caixa-mosc-gtxa.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada