dijous, 20 de desembre de 2012

Dolços fets a casa...

Peres al vi
 

Imagineu per un moment que les peres han estat 12 hores a un vi calent amb espècies. Aboqueu a sobre el xarop reduït del vi... un moment de pura felicitat!

Ingredients:


Per a 2 persones:
- 2 peres
- 1 cullerada de sucre
- 1/2l de vi negre
- 1 branca de canyella
- 2 claus
- 1 cullerada de sucre

Preparació:


Pela les peres i introdueix-les en una cassola amb vi negre. Afegeix una cullerada de sucre, els claus i la canyella. Deixa-ho coure al foc durant 25 minuts. Retira les peres i deixa reduir el caldo fins que agafi consistència i reserva'l.

Obre les peres per la meitat i treu-ne el cor. Talla-les en làmines i obre-les. La pera ha de quedar semblant a un ventall. Emplata-les.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada